Unikkatil

Saturday, March 10, 2012

DJALI NUSJA DHE NENA

DJALI NUSJA DHE NENA

KAN DAL DJALI NUSJA DHE NENA ME PI KAFE NE NEJ RESTURANT KUR KA SHKUE KAMARJERI ME I VET QA PO DONI ME PI DJALI JU PERGJIGJ NJE KAPUQIN PO ASHTU EDHE NUSJA KURSE NANA I KA THEN DJALIT KAPU QINI JU SE UN PO RRI QETU E PO PI KAFE

0 comments: