Unikkatil

Saturday, March 10, 2012

NXANSI DHE MESUSI

NXANSI DHE MESUSI

kur hyn ne klas mesuesi krej nxansat qohen ne kam veq luli jo edhe ja bon profesori a spo tu qohet lul aj ja bon qe mua me qohet veq kur hin profesoresha

0 comments: