Unikkatil

Thursday, March 08, 2012

Ueue show Qe qka thojne Gropat per Veti

Ne role Fadil Gashi dhe Burim Fazliu. Skenaret dhe rexhite Fadil Gashi ,Burim Fazliu dhe Bujar Gashi.

0 comments: