Unikkatil

Saturday, March 10, 2012

Taksisti

Taxisti

--Njehere nje plak i cili i kishte valigjet e renda ne dore dhe kishte per te udhetuar, shkon dhe e pyet nje Taksist se sa do te kushtonte per ta derguar ate deri ne vendin e caktuar!
-Taksisti i thot "10 euro"!
-Plaku thot "po valigjet"?
-Taksisti thot "valigjet jan pa pagese"
-Plaku ja kthen "mire, meri ti valigjet se une vi kembe"

0 comments: